Гвинтівка Хеєрена – зброя для кайзера

Гвинтівка Хеєрена - зброя для кайзера У світі створюється чимало кількість різних моделей зброї. Одні зразки більшою мірою, інші – меншою, але все ж таки повторюють вже наявні моделі. Зустрічаються, щоправда, і такі, які важко наслідувати. Одна з таких рушниць, хоч і сконструйована ще в XIX столітті, але цілком гідна того, щоб говорити про неї і в XXI столітті. Це рушниця системи полковника Артуро Графа Хеєрена. Доступно ця зброя була тільки дуже багатим і високопосадовцям, наприклад, німецькому кайзеру. До речі, на одному з аукціонів «Крісті» гвинтівка Хеєрена калібру 7 мм Rem виробництва Hartmann&Weiss було продано за 15 тисяч фунтів стерлінгів.
Читати: Гвинтівка Хеєрена – зброя для кайзера
Категорія: Зброя


Заєць русак

Заєць русак Заєць-русак – це звичайнісінький вид зайців. Разом із кроликами та пищухами ці представники ссавців належать до загону зайцеподібних. Зовнішній вигляд зайця-русака Достатньо велика особина. Дорослий самець має довжиною тіла 57–68 см, а вага приблизно 4–6 кг. Найбільше великих тварин ви зможете зустріти на північних та північно-східних територіях. Часто його можна сплутати з біляком, проте слід запам'ятати, що у русаків вуха набагато довші (від 9,4 до 14 см). Та й хвіст у них зовсім інший за формою, більше нагадує клин завдовжки 7,2 – 14 см.
Читати: Заєць русак
Категорія: Звірі


Норми закладки солі у солонці

Норми закладки солі у солонці Встановити точну кількість солі, яка потрібна одній тварині в той чи інший період дуже важко. Результат залежить від різних змінних: віку та стану звіра, родючості місцевості, складу кормів, погоди, сезону та багато іншого. Домашній вихованець, наприклад, отримує добовий раціон на 100 кг ваги: для коня це 2–3 г, для рогатої худоби – 4–10 г. Щодо лісових мешканців, то для них ці значення лише приблизні. Брати їх за основу можна. Але це не точні показники. Тому при роботі з підживленням варто врахувати кількість солонців (фіксована), а не звірків.
Читати: Норми закладки солі у солонці
Категорія: Поради


No post exist

Читати: No post exist
Категорія: Перна дичина


No post exist

Читати: No post exist
Категорія: ПОЛЮВАННЯ


No post exist

Читати: No post exist
Категорія: Снасті


No post exist

Читати: No post exist
Категорія: Події




Приг: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
Скок: 10 20 30 40